Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vysoké ceny bytů jsou projevem neřízené ekonomiky a volného trhu. Mládežnická sekce havlistů, tzv. Piráti jsou zcela mimo mísu, pokud si myslí, že s tím lze něco dělat beze změny systému.

2 2
možnosti
Foto

Piráti hlavně neví, co sami se sebou.

8 0
možnosti
Foto

A kromě toho Piráti "po všech svých kolosálních volebních slibech s vězeňským autobusem" pomalu (ale jistě) začínají mlet z posledního. ;-( !!

1 0
možnosti
Foto

Vy jste volič Pirátu,že se cítíte zklamán?To asi nne,že?Pisálka do "vlasteneckých novin" a podobných blábolu bych tipoval na Okamuru.;-)Já Piráty volil a zklamán nejsem a podle jejich rostoucích volebních preferencí nejsou zklamáni ani jejich ostatní voliči....

1 2
možnosti
Foto

J68a73k44u38b 44R45o49t93h

21. 5. 2018 7:42

Tohle píše do Vl. n.? Další Vyoral? Bože, kde se to furt bere? 8-o8-o8-o

4 1
možnosti
Foto

Nesklouzli. Vždycky to tak měli.

7 0
možnosti
MB

Režim může být jakýkoliv - je třeba bydlet. Hypo úvěr na vlastní bydlení pak považuji za jedinný - přijatelný dluh = jde o investiuci. Přijatelná cena , (starších), pak je do 25.000 Kč á m2. Průměrná cena nových bytů v ­Praze 94 357 Kč , v regionech asi 54 820 Kč . Praha se vymknula zcela - nicméně trh funguje. Je to dobře vidět na Krajích - např. srovnat Brno a Ostravu. Pokud jde, o odpovědné mládežníky, (Stavebko), existuje podpora rodičů - Získat byt - postavit RD, se dá a taky se tomu tak děje - Papírování je ovšem šílené ... :-)

0 0
možnosti
DS

Hypotéka na bydlení není investice, ale spotřeba. Investice jsou peníze, které vydělávají. Bydlení ale peníze jen spotřebovává. To, že se bydlet musí, je ale samozřejmě pravda.

Obrovskou brzdou jsou v tomto ohledu obce a stavební úřady. Pomalé uvolňování územních plánů a pomalá práce stavebních úřadů vede jen k tomu, že se s pozemky spekuluje a to neúměrně zvyšuje už jenom prvotní investice do pozemků. Když k tomu přičteme fakt, že už skoro nikdo nestaví svůj dům svépomocí, protože by se upapíroval k smrti, máme zdroj růstu ceny bydlení pěkně na talíři.

Bydlet se musí. To je ten problém u nás. Proto je bydlení tak drahé. Kdyby se bydlet nemuselo, ceny by šly dolů opravdu rychle.

0 0
možnosti
JK

J91a49n 72K95a67z97d84a

21. 5. 2018 6:32

Třeba chtějí do Prahy nastěhovat pár stovek rodin z vyloučených lokalit. Pár takových rodin na jednom místě a cena bytů v okolí ihned klesne. No místním by se to asi moc nelíbilo...

5 0
možnosti
DP

To není tak jednoduché - v Praze je většina bytů družstevních nebo dokonce v osobním vlastnictví. Takže by jim ten byt museli koupit. To, myslím, nehrozí.:-)

0 0
možnosti

Článek o ničem. Pár hesel bez argumentů.

0 1
možnosti
KS

Ono by bohatě stačilo, kdyby se na radnicích v Praze přestalo shazovat všechno, co tam přijde. Bydlím na Jižním Městě a tady se už léta nepostavila skoro ani kůlna. Všechno se zamítne ze stejného důvodu: zahuštění dopravy a to my tu nechceme.

0 0
možnosti
MB

Žijeme v nové epoše ! Zařídíme to, prostě to uděláme, nebo cenu snížíme. Ptákoviny, typu zjednodušení Stavebního povolení se neřeší. Fakt rarita, kdy i prachy jsou - zase nejsou razítka ! Jedna konstanta ke snížení ceny nemovitostí však funguje 100% ! Nastěhujte do blízkého okolí Cikány, zřiďte ubytovny! Cena ihned klesne spolehlivě ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Populismus to je, ale na řepkobarona nemají. :-)

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS